DRINGENDE OPROEP!

donderdag, 15 februari 2018

Met ingang van het komende verenigingsjaar zijn wij dringend op zoek naar actieve leden die samen met ons de handen ineen willen slaan om onze vereniging te leiden! Door het aftreden van de huidige voorzitter, Eline Ooms en bestuurslid Lieke Teunissen zal het toekomstige bestuur bestaan uit Jenneken Hasper (beoogd voorzitter), Sanne Minkels (secretaris), Renee ter Morsche (penningmeester) en Lenke van der Veen (informatiecoordinatie). Gezien de omvang van het ledenbestand en de daarbij behorende taken is het van groot belang dat er zich twee tot drie bestuursleden melden om samen met ons te besturen. We zoeken mensen die zich bezig willen houden met opleidingszaken, het SKJ, deskundigheidsbevordering, maar ook andere zaken die van belang zijn voor ons beroep.

Lees meer...

Aankondiging Congres en Algemene Ledenvergadering 2018

woensdag, 24 januari 2018

Op donderdag 12 april 2018 zal de Algemene Ledenvergadering van de VVP plaatsvinden, met aansluitend in de middag een boeiend en afwisselend congres. Wij nodigen u van harte uit in cursus- en vergadercentrum Domstad, op ongeveer 10 minuten loopafstand van Station Utrecht Centraal. Na de ALV kan iedereen gebruik maken van een uitgebreid lunchbuffet, waarna het middagprogramma zal starten.

Lees meer...

De VVP op het congres van de NVGzP

maandag, 22 januari 2018

De VVP heeft zich donderdag 18 januari gepresenteerd met een nieuwe stand op het succesvolle jubileumcongres van de NVGzP, met als thema 'dilemma's en innovaties in de diagnostiek.' Veel psychologen hebben onze stand bezocht en hun steun uitgesproken voor de PDW-functie. Zij willen zich samen met ons sterk maken voor het behoud van onze beroepsgroep in de GGZ. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de PDW'er straks in 2020, als het nieuwe bekostigingssysteem ingevoerd gaat worden, wel weer vergoed gaat worden!

Lees meer...

Ledenvoordeel Uitgeverij Boom

zondag, 07 januari 2018

Vanaf januari kunnen VVP-leden weer gebruikmaken van het ledenvoordeel bij uitgeverij Boom via de pagina ledenvoordeel.

Lees meer...

Brief van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

vrijdag, 01 december 2017

Half november hebben we vanuit de VVP een brief gestuurd aan de commissie van VWS, waarin wij de problematiek rondom onze beroepsgroep in de GGZ nogmaals verwoord hebben. Hierin hebben wij de zorg over onze positie in het nieuwe bekostigingssysteem, dat in 2020 in de GGZ geintroduceerd zal gaan worden, met name naar voren gebracht. De staatssecretaris, Paul Blokhuis, heeft een schriftelijke reactie gegeven. Hierover is vervolgens een artikel verschenen in de nieuwsbrief van Skipr. Over de inhoud van de brief en de betekenis voor de PDW'er in de GGZ gaan wij ons nu buigen.

Lees meer...