Lustrum Congress 2020

Jubileumdag 19 november Apenheul

Beste leden,

Na een lange en warme zomerperiode is de ALV commissie bezig om de spreekwoordelijke puntjes op de “I” te zetten voor de jubileumdag op 19 november in de Apenheul.

Inmiddels is het programma samengesteld en geheel volgens de Coronamaatregelen, aangepast. Dus we kunnen er een mooie en veilige dag van maken!

Klik hier om naar de Apenheul flyer m.b.t. de corona maatregelen te gaan.

De teller van het aantal aanmeldingen staat momenteel op 85, maar vanwege de Coronamaatregelen kunnen  maximaal 100 personen zich aanmelden. Dit betekent dat, mocht je nog willen aansluiten, je snel actie dient te ondernemen. Indien er meer dan 100 inschrijvingen zijn, zal er een wachtlijst worden aangelegd.

Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 1 november aanstaande. Mocht u na deze datum willen annuleren, kan het inschrijfgeld helaas niet meer geretourneerd worden.

Vanzelfsprekend geldt dat u thuisblijft op de dag zelf indien u verkouden bent, koorts heeft etc. Vanwege de dan al gemaakte kosten door de VVP, kunnen ook bij deze last minute afzeggingen de inschrijfkosten niet gedeclareerd worden.

Tenslotte, zeker niet onbelangrijk; voor deze dag zijn accreditatiepunten bij Registerplein aangevraagd.

Wij als bestuur verheugen ons er in ieder geval op om de leden deze dag weer “face to face” te ontmoeten!

Voor vragen kunnen jullie mailen naar info@devvp.nl

Tot dan!
Bestuur de VVP

Ben je lid en wil je inschrijven? Klik dan hier.