Lustrum Congress 2020

Congres 16 april is verplaatst!

Beste leden,

Tot onze spijt moeten wij jullie meedelen dat ons jubileum ALV en jubileum dag bij de Apenheul van 16 april wordt verplaatst in verband met het coronavirus.

We hadden ons er enorm op verheugd. Maar op de ALV komen veel leden bij elkaar. Een samenkomst met zoveel mensen brengt een te groot risico met zich mee. Het overheidsadvies is op dit moment dat alle evenementen/bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden afgelast. Dit advies loopt, vooralsnog, tot 6 april. We willen voorkomen dat we op het allerlaatste moment de dag moeten afblazen en willen iedereen ruim op tijd duidelijkheid bieden.

Het goede nieuws is dat we de dag gaan verplaatsen en wel naar 19 november 2020. In de statuten staat dat de ALV zal moeten plaatsvinden binnen 6 maanden na het boekjaar van de vereniging (dit staat gelijk aan een kalenderjaar). Dat zou betekenen dat we voor eind juni de ALV gehouden zouden moeten hebben. Wij willen proberen om de ALV alsnog in juni te organiseren, maar dan zonder aansluitende jubileumdag. Dit heeft er ook mee te maken dat we nieuwe bestuursleden willen installeren. Of dit praktisch haalbaar is, ook gezien de huidige crisis, kunnen we begin april bekijken. We zullen dit zo spoedig mogelijk communiceren.

Voor diegene die al een kaartje heeft gekocht, deze blijven geldig voor het congres in het najaar. Mocht dit een datum zijn waarop je onverhoopt niet kan dan krijg je je geld teruggestort.

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie ons mailen via info@devvp.nl.

Dankjewel voor jullie begrip.
Jenneken, Renée, Sanne, Tineke en José
Bestuur de VVP

Ben je lid en wil je inschrijven? Klik dan hier.