Binnen GGZ Drenthe op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie is een vacature ontstaan voor:

Psychodiagnostisch medewerker (PDW’er)

Wat wordt je werkomgeving?

Over Kinder- en Jeugdpsychiatrie:

Wij zijn volop in beweging…beweeg jij met ons mee en initieer jij nieuwe bewegingen?
Het circuit Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen, jeugdigen en hun systeem, wanneer er sprake is van een vermoeden van en/of een risico op een psychiatrische stoornis en/of ernstige psychosociale problematiek. Kenmerkend voor het circuit KJP van GGZ Drenthe is, dat de sociale omgeving (gezin, familie en/of andere belangrijke mensen) van het kind of de jongere nadrukkelijk bij de behandeling en bij het herstel wordt betrokken.
GGZ Drenthe biedt levenslooppsychiatrie. Dit maakt dat wij, waar nodig, het gehele gezin diagnostiek en/of behandeling kunnen bieden.
Doordat de KJP locaties vespreid zijn over de provincie Drenthe zijn wij goed bereikbaar voor onze patiënten en verwijzers. Wij hebben vier locaties, waaronder twee hoofdlocaties, Hoogeveen en Assen. Hierbinnen zijn al onze professionals ondergebracht. Daarnaast zijn er twee satellietlocaties, Meppel en Emmen. Op elke locatie is een team werkzaam van hoogopgeleide professionals waar jij deel van gaat uitmaken, waaronder (kinder- en jeugd)psychiaters, GZ-psychologen, systeemtherapeuten, SPV-ers, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen, die nauw met elkaar samenwerken binnen een multidisciplinair team. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingsplekken.

Deze vacature is met name gericht op de satellietlocatie Emmen. Afhankelijk van de caseload verdelen de PDW’ers onderling het werk en is het dus eveneens mogelijk dat je (incidenteel) ook op de andere locaties werkzaamheden verricht.

Wat ga je doen?
Als psychodiagnostisch werker participeer je in het multidisciplinaire team en verricht je zelfstandig psychodiagnostisch onderzoek. Je stelt het psychologische rapport op aan de hand van onderzoeksgegevens en gedragsobservaties, trekt conclusies en weet deze te vertalen naar praktische adviezen. De onderzoeksresultaten bespreek je met de cliënt, ouders en evt. derden.
De werkzaamheden worden uitgevoerd onder eindverantwoordelijkeid van een GZ- psycholoog. Tevens ben je in staat om te adviseren over het samenstellen van de testbatterij en het up-to-date houden van het testmateriaal. Aanvullend ondersteun je, indien nodig, in de begeleiding van PIOG’s en/of stagiares om hen wegwijs te maken in de diagnostiek. Je bouwt mee aan de ontwikkeling – en uniformiteit van diagnostiek binnen de KJP en werkt daarin samen met de andere PDWérs. Tevens maak je deel uit van het diagnostiek team KJP. Je zal werkzaam zijn op de satellietlocatie Emmen en wordt formeel geplaatst onder hoofdlocatie Hoogeveen.

De aanstelling is voor 24 uur per week en voor de duur van 1 jaar met kans op een vaste aanstelling.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een enthousiaste, HBO opgeleide professional, waarbij ervaring in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie een pré is. Je hebt kennis van verschillende soorten van onderzoek en testmaterialen. Daarnaast ben je in het bezit van een HBO opleiding Toegepaste Psychologie, bij voorkeur afkomstig van de AMA en je beschikt bij voorkeur over een registratie binnen het SKJ of je komt in aanmerking voor de aanmelding daarvoor.
Verder beschik je over goede sociale vaardigheden. Tevens zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van belang. Tenslotte ben je flexibel ingesteld en in het bezit van een auto en rijbewijs. Je bent in alles een zelfstandige teamspeler en denkt actief mee in het verder ontwikkelen van onze diagnostiek.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een aantrekkelijke functie binnen de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 50 / salaris max. 3571,– bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure van GGZ Drenthe.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert Knijnenberg, teammanager, T 06-13494118 of Christien van Buuren, psychodiagnostisch werker, T 0528 857777.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 17 augustus a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

SOLLICITEER DIRECT

Related Projects