PsyQ Rotterdam Kralingen zoekt een psychodiagnostisch medewerker.

Functieomschrijving
Voor onze vestiging van PsyQ in Rotterdam Kralingen zijn wij op zoek naar een psychodiagnostisch medewerker met ruime ervaring in (neuro)psychologisch onderzoek. De afdeling psychodiagnostisch centrum (PDC) is een klein team bestaande uit basispsychologen, GZ psychologen, klinisch psychologen en psychodiagnostisch medewerkers. Veelal wordt onderzoek gedaan bij vastlopende behandelingen en is er sprake van complexe persoonlijkheidsdiagnostiek. Het betreft daardoor een uitdagende en afwisselende functie.

In de functie van psychodiagnostisch medewerker voer je testonderzoeken uit. Het betreft intelligentie-onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en een (semi-)gestructureerd interview in het kader van persoonlijkheidsdiagnostiek. Je rapporteert een verslag van je observaties, testresultaten en deelinterpretaties aan de psychologen in het team, die het integratieve beeld vormen. Daarnaast krijg je enkele coördinerende taken, zoals het beheren en onderhouden van het psychologisch testmateriaal.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding afgerond
  • Je bent CONO geregistreerd
  • Je hebt al enige werkervaring en bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging
  • Je kunt samenwerken en je beschikt over het vermogen tot conflicthantering

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Psychodiagnostisch medewerker voor 16-32 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2222,- en maximaal € 3135,- (FWG 45/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinformatie
Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat Werken bij Parnassia Groep.

PsyQ biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. We zijn ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. Dankzij deze mentaliteit hebben we meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Informatie over PsyQ

De zorgmerken i-psy, PsyQ en Brijder zijn begin maart 2017 samengegaan onder aansturing van een gemeenschappelijk directieteam en per 1 januari 2019 doorgegaan als één B.V.

Interesse?
Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met José Jongeneelen, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-20201751.

Solliciteer direct

Related Projects